За Овните етапът е доста силен, а Телците следва да са по-сериозни. Близнаците ще завоюват отлични

...
За Овните етапът е доста силен, а Телците следва да са по-сериозни. Близнаците ще завоюват отлични
Коментари Харесай

Виж тук своя седмичен хороскоп


За Овните етапът е много мощен, а Телците следва да са по-сериозни. Близнаците ще завоюват отлични резултати, а Раците ще се насладят на хубави промени. За Лъвовете започва стадий на ярка реализация. Представителите на Дева ще показват изразителна мощност, а Везните ще осъществят желанията си, което е годно и за Скорпионите, които  също ще работят сполучливо по делата си.

За Стрелците започва нов нескончаем удобен интервал, а Козирозите ще насочат вниманието си към персонални цели. Водолеите се сблъскват с клюки. Рибите да овладяват импулсивността си.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успешен стадий

 Многолика на страсти ще протече седмицата за вас. Първото седемдневие от последния месец на актуалната година стартира в изискванията на доста положителни професионални и финансови дадености, които са хубавичко основа, върху която сте стъпили. За мнозина от знака се обрисуват кахъри заради инцидентно доловен диалог, в който сте обект на опетняване. Петък е извънредно сполучлив във всичко. Сполучлив е също уикендът, само че е по-нервен. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък затрудняват.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Проявете настойчивостю С разбиранията си за рационално и разумно е допустимо да влезнете в несъгласие с нечии дейности, също подбудени от положителни планове. Онези Телци, които са задоволително борбени и настойчиви през интервала, ще осъществят цел, която от дълго време съставлява интерес за тях. Ако обаче се отпуснете, ще изтървете шанса, което може да се случи и на извънредно амбициозните, които избират принудата и другите форми на илюзия и принуждение. Петък и събота са блестящо сполучливи и печеливши. Неделя, понеделник и вторник ще бъдат сложни и напрегнати. Сряда и четвъртък ще са по-добри.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Етап на триумфи

 Не допускайте финансови усложнения да пречат на общуването ви с околния свят. Благоприятен стадий за реализация на проектите, чиито отличителни черти са персоналният триумф и положителното осъществяване на плануваното. Поради непредвидени промени в деловите условия, някои Близнаци ще се разминат с шанса за реализация на мечтана цел. Петък носи напрежение, само че е мощно сполучлив, а в събота се пазете от недоброжелатели. Неделя не е неприятна, само че е нервна. Всички делнични дни са плодородни за реализация на настоятелен и персонални цели.

Седмичен хороскоп РАК 

Предстоят хубави промени

Залагате доста на професионалната си работа и ще прецизирате дейностите си в старанието си да сведете до най-малко пропуските. Предстоящата седмица носи промени от делово естество за Раците. Твърде евентуално е някои от знака да сменят работата си. Каквито и да са уговорките ви лични, настоятелен или публични, осъществяването им би трябвало авансово да е тъкмо и в детайли планувано, а прецизното осъществяване на проектите ще ви донесе триумф. Благодатен петък, сполучлива събота и хубава неделя. Всичките делници са удобни и надеждни за реализация на задачите ви.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Ярка удача

С просвета и разсъдък ще притегляте интереса върху себе си, а вие на собствен ред ще има с кого да споделяте професионални и персонални безредици. Силният шанс ще е изразителна характерност във всекидневието на Лъвовете през идния седмичен стадий и сигурно може де се каже, че тези, които са се насочили към забележителна, съществена цел в персонален или настоятелен проект, безспорно ще я осъществят. Към казаното би трябвало да се прибави, че стартират и хубави персонални промени. Всички дни от интервала са извънредно сполучливи за осъществяване на задачите и за удовлетворителни облаги.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Изразителна интензивност

 Бъдете праволинейни, съобразявайте се с положителните нрави и не се стремете към предимство пред хора, които нямат вашите упоритости. Девите мощно ще „ полетят ” напред в гневно гонене на задачите си, а мнозина от родените в зодията към този момент са пред довеждане докрай на измененията, с които са се заели преди известно време. Целите, по реализирането на които работите, ще съумеете да реализирате в цялост. Петък ви носи многопосочен триумф. По-напрегната, само че също сполучлива е събота, каквато ще е и неделя. Делниците ще са сполучливи и плодотворни. Здравословно неразположение в понеделник.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Успех и реализация

 Новата седмица ще ви донесе повече осъществени финансови и битови придобивки. Тъй като Везните се ръководят от планетата Венера, мощните и продуктивните им достижения постоянно следва да са артикул на хармонични взаимоотношения в публичните среди и бизнеса. За страдание актуалната седмица не свети с такива. По-ярко изпъква заповедническата ви природа, която ражда наелектризирани обстановки и проблеми. Ще осъществите желанията си. Тежкият ви ден ще е събота. Другите ще преминат в изискванията на удовлетворение и веществен триумф.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Успешно осъществяване на плануваното

 От значение за положителния асортимент на екип или при търсене на нова, по-добра работа е професионалната ви подготовка и мотивация. Тази седмица е доста добра за обмисляне на настоятелен цели и за уговаряне на изискванията за съответното осъществяване. Разполагате с доста положителни благоприятни условия за сполучлива реализация. Задължително е обаче да владеете импулсивността си, тъй като в противоположен случай ще се неуспехите. Много мощен и сполучлив ще е петък, а уикендът ще е под напрежение, а за някой и проблематичен. Делниците ще са доста положителни за реализиране на задачите ви – персонални, настоятелен и домашни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Време за сполучливо ново начало

Настоящият период бележи началото на промени, които отлично съответстват с времето, през което вашият безоблачен знак доминира в Зодиака. По тази причина и по някои спомагателни астрологични фактори може публично да се съобщи, че ви следва да стъпите в мощен интервал, който ще продължи съвсем цяла календарна година. Особено значимо е да се мобилизирате! Петък е прекрасен, само че уикендът ще ви затрудни. Следващите дни са удобни и сполучливи за делата ви.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Осъществяване на персонални цели

   Реализацията на персонални цели е превзела мисленето на огромен % от представителите на Козирог, което значи, че преимуществото на въпросните каузи е повече от несъмнено. И деловите ви задължения не изостават, само че те ще са на втора линия. Агресивността у мнозина е повишена и доста от контактите ви ще преминат неудовлетворително. Петък и уикенда минават в компликации. Проблеми носи и понеделник. Следващите дни са сполучливи.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Проблеми във взаимоотношенията             

Представителите на Водолей ще бъдат мощно раздразнени от клеветите, които някой популяризира за тях измежду сътрудници или в обществото. Ще разкриете индивида и ще прекъснете взаимоотношенията си. Активизирайте се за реализацията си, с цел да не останете единствено с съвършено обмисляне без действително реализиране. Петък е добър, а събота, неделя, понеделник и вторник ще са доста напрегнати. Сряда и четвъртък са по-добри и ще ви радват с триумф и реализация.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Не прибързвайте и овладявайте импулсивността си!          

  Рибите ще са доста дейни през интервала, а огромна част от родените са застрашени от прибързване, което може да провокира проблеми. Не се тормозете от крах. Предстоят промени, които ще задоволят упованията ви за бъдещето, а на мнозина нарастват и деловите задания. Петък е много сполучлив, само че почивните дни ще затруднят мнозина. Неприятни делници са понеделник и вторник. Успешни делници ще бъдат сряда и четвъртък.

 

За дамата

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР